Services

Hulp in het huishouden

Hulp in het huishouden kan van alles zijn. Je kunt het volledig aan ons overlaten, maar we kunnen je er ook bij ondersteunen. Wij proberen voor alles ook een oplossing te vinden dus alle vragen zijn mogelijk. Hieronder een paar situaties geschetst.

  • Heb je geen tijd om te koken maar wil je wel een goede en gezonde maaltijd op tafel hebben, kunnen wij de boodschappen doen en zorgen dat de maaltijd gereed staat op het moment dat je thuis komt of dat je het alleen nog moet opwarmen zodra je thuis komt.
  • Gaat je interieurverzorgster 3 weken op vakantie en wil je in die tijd vervanging dan bel je ons. Wij komen ook voor 1 keer, maar natuurlijk ook vaker, wat de wens ook is. Of wil je de voorjaarsschoonmaak gaan doen maar vind je het voor jezelf teveel werk, wij komen jou daarbij graag ondersteunen. Ook als het om medische redenen of een keer geen zin om het zelf te doen reden is komen wij natuurlijk het ook van jou overnemen.
  • Boodschappen is ook leuk. Van de ene winkel naar de andere. Kost een hoop tijd. Daarom doen wij dat ook graag voor jou. Wij rijden naar de AH, Jumbo, Lidl, en naar de Hema, Kruidvat en tot slot nog een vers visje bij de viswinkel. Jij zegt het, maakt een boodschappenlijstje wat je van waar wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het op afgesproken tijdstip bij jou thuis staat. En als je dat wenst ruimen wij het ook nog in de koelkast/kast voor je op.
Hulp bij het Klussen
  • Onkruid groeit altijd en overal waar je het juist niet wil hebben. Om het weg te halen heb je geen tijd of geen zin. Wij komen dat voor je doen. Onkruid weghalen, kleine bomen snoeien, gras maaien, alle kleinere werkzaamheden in de tuin kunnen wij doen. Zijn het grotere klussen in de tuin dan schakelen wij een erkend bedrijf hiervoor in.
  • Kleinere werkzaamheden in huis kunnen wij ook verzorgen. De plinten moeten nu toch eindelijk echt eens tegen de muur, dat ene schilderijtje ophangen. De kleinere klussen lukt ons zeker, als het ons niet lukt of het wordt te groot, dan regelen wij in samenspraak met jou een schilder, loodgieter of wie er op dat moment nodig is.
Hulp bij de planning
  • Alles onthouden en bijhouden is best wel wat werk, de een is er goed in de ander niet. Laten wij daar nu heel goed in zijn en willen jou daar graag in helpen door jou een reminder te sturen wanneer iemand jarig is, een belangrijke dag, een afspraak bij de dokter voor controle. Daarnaast kunnen wij ook vele afspraken voor jou maken bij de schoonheidsspecialiste, oogarts, tandarts, een restaurant om een tafeltje te reserveren.
  • Je mailbox is ook zo leuk, staat vol met vele mailtjes waar je nu niks meer aan hebt of wat alleen maar reclame is. Maar om nou de tijd te geven om die uit te zoeken en alles te verwijderen wat niet meer van toepassing is, kost tijd. Dit doen wij graag voor jou!! De mailbox ordenen, verwijderen wat weg kan en natuurlijk bewaren wat bewaard moet worden.
Hulp bij vrije tijd
  • Je wilt een weekend weg, je weet niet waarheen maar wel wat je eisen zijn. Wij gaan op zoek naar bestemmingen die aan jou verwachtingen voldoen en introduceren die bij jou en daaruit kies jij waar je heen wilt. Dan kunnen wij verder alles regelen, we reserveren, routebeschrijving mocht dit nodig zijn. Het enige wat jij moet doen is je koffer pakken en naar de bestemming gaan!
  • Oh jee mijn kind wordt 9 jaar!! Wat gaan we nu weer eens verzinnen… Daar zijn wij, wij komen bij jou om mogelijkheden te bespreken en daarna regelen wij alles daarvoor. Zelfs de traktaties op school kunnen wij voor jou regelen.
  • Het is zondag 11 uur, je komt erachter dat je vanmiddag naar een verjaardag moet. Maar je bent helemaal vergeten een cadeautje te kopen. Wij regelen voor jou dat jij op tijd een leuk cadeautje hebt. Er zijn vele opties mogelijk. Een bosjes bloemen, doos bonbons, pakket met verschillende lekkere dingen, flesje wijn. Maar ook voor een kinderverjaardag kunnen wij zorgen dat er op tijd een cadeautje bij jullie klaar staat.