Over ons

Kloosterzande -  Wie kent het niet die eeuwige to do lijstjes waar meestal alleen maar taken bijkomen in plaats van dat er iets kan worden weggestreept.  Dit is een van de redenen dat Evelien Drumont zo’n vier maanden geleden haar bedrijf startte met de naam To Do Service.

To Do Service is een jong bedrijf wat wil zorgen voor meer tijd voor leuke dingen in plaats van die eeuwige to do lijstjes te moeten afwerken. Daarbij helpen wij door het zelf te doen of een vakkundig iemand hiervoor te regelen. Alles kun je aan ons voorleggen en dan kijken wij samen hoe we dit met jou gaan aanpakken. Flexibiliteit, enthousiasme en doelgerichte aanpak zijn kwaliteiten van ons bedrijf. Een luisterend oor bieden naar wat je vraagt en daar naar handelen, dat is onze werkwijze.

Dit is een uniek concept in Zeeland en we zijn voor zowel bedrijven als particulieren in te huren. Zeker in deze tijden wanneer iedereen het druk heeft.  Een gezin bestaat vaak uit twee werkende ouders zodat er al minder vrije tijd is om met elkaar leuke dingen te doen.  Als dan klusjes en taken ook nog een deel van deze tijd in beslag nemen, dan is het fijn als sommige dingen kunnen worden uitbesteed.  Hierbij kun je denken aan  boodschappen doen zodat bij thuiskomst de koelkast gevuld is.  Een paar extra handen nodig bij de voorjaarsschoonmaak, is de vijver aan een onderhoudsbeurt toe,  moeten de heggen gesnoeid worden dan zijn wij er voor jou.

Bedrijven kunnen een beroep op ons doen voor licht administratief werk als kopiëren, scannen, plannen. Maar ook kantoorruimtes kunnen we opruimen en schoonmaken.

Tevens op het gebied van planning zijn wij in te schakelen.  Zoals bijvoorbeeld een afspraak maken bij de kapper of tandarts, een herinnering sturen voor een verjaardag of andere belangrijke data. Overvolle mailbox, wij schonen hem voor je op. Maar ook voor leuke dingen  kunnen we een helpende hand bieden zoals feestjes organiseren, cadeautjesservice of dagjes uit. 

We richten ons ook op senioren want steeds meer ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen. Dat is prettig maar moet wel mogelijk zijn. Op dit punt kunnen wij met onze To Do Service  zeker wat betekenen. Dan moet je vooral denken aan hulp voor in huis, iemand gezelschap houden waarbij je samen herinneringen ophaalt of een spelletje doet.  Maar  samen wandelen, fietsen of even boodschappen doen behoren tot de mogelijkheden van onze service. Natuurlijk kunnen we ook voor vervoer zorgen naar het ziekenhuis, de kapper,een familiebezoek of een avondje uit naar  het theater.

Zoals je ziet is ons bedrijf van alle markten thuis. Geen wens  of verzoek is ons te gek. We laten ons graag uitdagen om een passende oplossing te vinden. We zijn te bereiken via ons mailadres info@todoservice.nl, of op telefoonnummer: 06-52304119. Evelien Drumont, To Do Service        Neem ook eens een kijkje op onze website voor meer informatie, www.todoservice.nl.

 Ons motto: Besteedt je to do’s uit en maak tijd voor jezelf!!